© Copyright 2019 Foff family
Produkty z tohro nášho hospodárstva sú pestré a veľmi chutné. Ovocie a pestrá zelenina z vlastnej záhrady, plody a huby z voľnej prírody a neposlednom rade produkty z mieka domácej údiarne. Do pozornosti dávam sekciu recepty, kde je logické pokračovanie produktov.
Zdravý košík rovno do kuchyne.
Prvá zbierka tekvice cukety a patizóny.
Tekvicoviny.
Už začínajú zrieť paradajky.
Jesenný dozber tekvíc.
Skoré paradajky vo fóliovníku.
Šalátové uhorky vo fóliovníku.
Rýchly zber na prípravu obeda.
Budú sa zavárať uhorky.
Goliáš ako má byť.
Prierez týždenným zberom.
Prichádza zima, zber koreňovej zeleniny.
Hrášok na zamrazenie.
Zemiakov je veľa, pri triedení musia pomáhať aj miláčikovia.
Machovka čerešňová (Physalis alkekengi).
Príprava ľubovníkového oleja.
Našu pažítku milujú aj vidlochvosty (Iphiclides podalirius), nájdete ich?
Čerstné čerešne v novom košíku.
Staré jablone v medzi s jablkami do kysnutej kapusty.
Keď je sezóna ta zbierame huby v pestrom druhovom zastúpení (Boletus edulis).
Keď je sezóna ta zbierame huby v pestrom druhovom zastúpení (Boletus edulis).
Keď je sezóna ta zbierame huby v pestrom druhovom zastúpení (Boletus edulis).
Zriedkavý Pečeňovec dubový (Fistulina hepatica), naložili sme ho na kyslo.
Vedľa záhrady bola hromada bedlí a masliakov.
Včasne na jar rastú u nás aj Smrčkovec český (Verpa bohemica).
Smrčkovec český pripravený na vysušenie.
Spracovanie feferóniek a chlli papričiek, dobré námety v receptoch.
Príprava syra na nakladanie.
Plnenie tenkých jeleních klobások "pipíšoviek".
Zaúdené klobásy a salamy, slaninka a šunka je ešte v údiarni.
Produkty